dilluns, 6 de setembre del 2010

MEMORIA DE LA CORAL 2009 - 2010

Iniciem el curs amb l'estudi de noves obres i cançons per incorporar al repertori: Messa de Eugene Butler, compositor americà con temporani; Cantares de Joan M. Serrat i Antonio Machado; la sardana Cant a la Costa Brava de Miquel Margarit; Con que la lavare de Juan Vásquez i Pater Noster de Igor Stravinsky.

Hem celebrat els següents concerts.
  • Inauguració i Cloenda de les Aules al Paranimf de la Universitat.
  • Corals de Gent Gran del districte de l'Eixample i d'Acció Social de l'Ajuntament de Barcelona, ambdós a l'Auditori.
  • Nadal a la Casa Elizalde.
  • Divuitè aniversari de la Coral a l'Església de N.S. dels Àngels.
  • Missa cantada per la Festivitat de Sant Felip Neri a la seva església.
  • Trobada de Corals del Montbau al Convent de les Monges Mínimes.
  • 1er. Certamen Nacional de Corales de Programas Universitarios para Mayores, organitzat per la Universitat d'Alacant.

Cal ressenyar d'aquest Certamen, l'exel·lent organització. El Campus Universitari és impressionant, per gran, per les instal·lacions, jardins ben cuidats i un Paranimf esplèndid on varen tenir les actuacions. La Villa Universitària on ens varem allotjar, va ser molt confortable.

Amb converses amb les altres corals ens hem adonat que els programes de "mayores" son cursos universitaris de tres anys. També l'edat per ser admesos al cursos van del 50 anys a Alacant i els 55 anys a les Balears i Badajoz. Aquest fet dona que les corals participants eren més joves que nosaltres o dit d'altra manera, nosaltres érem la coral de més edat.

Ha estat una bona cloenda d'aquest curs i desitgem que es repeteixi una nova edició, ja que és la única trobada de corals universitàries de gen gran.

M.R.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada