dimarts, 24 de març de 2009

VII CONCERT DE NADAL DE LA GENT GRAN


Hola a totes i a tots: Acabo de visionar el CD que ens va passar el Miquel Rossell, sobre la Cantata "NADAL PASTORAL", que vàrem cantar, juntament amb d'altres corals a L'Auditori el Desembre del 2008. M'ha agradat molt.
Des d'aquesta finestra felicito a tots els qui hi vàrem participar. Primer als que varen tenir la iniciativa, per l'encert, i també als qui la van fer possible, als qui es van encarregar de la part logística, per la seva encertada coordinació.
Al compositor de la cantata Xavier Pastrana, per la seva idoneitat i bon gust. Als instrumentistes, que van aconseguir donar molt de relleu i expressivitat a la cantata. A tots els directors de les diferents corals, per la feina ben feta, amb una especial menció al Victor Frigola perquè és el que ens va preparar a nosaltres. A tots els cantaires, les veus blanques i les no tant joves que hi varem participar, per les ganes i la il.lusió que hi vàrem posar.
Sobretot felicitar a la Directora Montserrat Menesses, per la seva professionalitat, per la seva simpatía, perquè ho va saber portar amb molta sensibilitat, per la seva capacitat de conectar amb la gent i, què carai, perquè és i estava molt guapa. (sempre estan guapes les embarassades)FELICITATS. Espero que l'any vinent es repeteixi l'experiència.
Isabel Ferran
19 / març / 2009 15:39

1 comentari:

 1. En Miquel Rosell ens va repartir a tots els components de la Coral un DVD, sobre l'actuació del dia 22 de desembre a l'Auditori
  de la suite NADAL PASTORAL de Xavier Pastrana.
  La veritat és que tindrem un bon record de la nostra col·laboració
  Aixó em fa pensaren la possibilitat d'una futura gravació, podriem dir semi-professional
  amb un recull concret o de repertori.
  Com exemple, el concert del proper dia 2 de juny a Manresa, que te un cost considerable, i de difícil repetició, es podria aprofitar per promocionar la Coral de futures actuacions.
  I felicitats als promotors per aquest BLOG, que dona valuosa informació.
  Salutacions a tots.
  Joan Martínez i Esteve

  ResponElimina