dilluns, 14 de setembre del 2009

REPRENEM LES ACTIVITATS

El passat dia 8 de setembre hem iniciat novament els assaigs de la Coral amb el propòsit de perfeccionar i millorar la qualitat. Consolidarem el repertori passat i incorporem noves obres.

La primera és una missa d’Eugene Butler, compositor americà.
Entre les seves obres religioses, hem escollit una missa a tres veus (sopranos, contralts i una sola veu d’homes) amb acompanyament de piano.
A diferència de les altres misses que hem cantat, de compositors europeus del barroc i del romanticisme, aquesta contrasta per la seva modernitat, canvis de ritme i l’energia en alguns passatges, propi dels compositors americans.

EUGENE BUTLER nascut als EEUU, te una sòlida i reconeguda reputació com a compositor, director, educador i músic religiós.
Butler es va llicenciar en Educació Musical a la Universitat de Oklahoma; Master en Música Sagrada per l’Union Tjheological Seminary de New York i Doctor en Art Musical (composició) per la Universitat de Missouri-Kansas City.

Te publicades mes de 750 composicions. El seu mestratge l’ha exercit als EEUU en 39 estats, al Canadà i Anglaterra.



CONCERT INAUGURACIÓ CURS 2009/2010

Com ja ha estat anunciat, el curs començarà el proper dia 8 d’octubre en l’habitual acte al Paranimf de la Universitat de Barcelona. La Coral clourà l’acte amb el següent programa:

MON COEUR SE RECOMMANDE A VOUS Orlando di Lassus
PER TU JO CANTARIA Arianne Meystre
DOWN BY THE RIVER SIDE Gospel
DANSA DE CASTELLTERÇOL J. Serra / M. Oltra
WHAT A WONDERFUL WORLD George D. Weiss
CANTIQUE DE JEAN RACINE Gabriel Fauré
TE DEUM W. A. Mozart
Piano Mutsumi Fukushima
Director Víctor Frigola

Fotografia: http://www.fredbock.com/UserFiles/Image/ca/EugeneButler.jpg

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada